Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

Chestionare

Care dintre investitii va intereseaza cel mai mult ?

Apa si Canalizare

Gaze naturale

Asfaltare

Altele

Votează

INVESTITII IN FERME SI INSTALAREA TINERILOR FERMIERI
2015-03-26 14:51:39

INVESTITII IN FERME SI INSTALAREA TINERILOR FERMIERI

 

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a publicat versiunile finale ale Ghidului Solicitantului pentru submasurile 4.1 (Investitii in exploatatii agricole), 6.1 (Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri), 19.1 (Sprijin pregatitor elaborare strategii dezvoltare locala) prin care sunt stabilite conditiile si criteriile accesarii fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 pentru activitatile prevazute in aceste forme de finantare.

Prin intermediul subMasurii 4.1 - Investitii in exploatatii agricole, vor primi sprijin financiar nerambursabil investitiile pentru cresterea competitivitatii exploatatilor agricole in vederea infiintarii si modernizarii fermelor, in special cele de dimensiuni medii si asocieri de ferme mici si medii, inclusiv dotarea cu utilaje si echipamente performante in raport cu structura agricola actuala. Termen limita de depunere - 30 octombrie 2015.

Prin subMasura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri se acorda fonduri nerambursabile pentru a sustine stabilirea pentru prima data a tinerilor fermieri ca sefi unici ai unei exploatatii agricole. Termen limita de depunere - 30 octombrie 2015.

Ghidurile Solicitantului si alte informatii importante le puteti obtine accesand http://afir.info/content.aspx

Înapoi